mandag 25. februar 2013

Soverommet

Nå begynner virkelig ting å skje på soverommet! Hurra!! Etter å ha brukt ett par uker på å sparkle og pusse

tak, måtte vi bare innse våre begrensninger. Vi har gipset mange vegger her i huset, men tak, ja det ble for

mye av det gode! Vi endte opp med å kjøpe inn takpanel, og det er jeg veldig glad for nå! Hadde vi ikke

gjort det hadde taket fortsatt ikke vært ferdig, og hadde sikkert ikke blitt det før om hvertfall 1 ukes tid. Nå

derimot har vi både fått opp tak, lagt gulv, malt veggene, tapetsert, satt inn ny dør og malt vinduer. Alt på 2

dager!! Rommet er på ca 20 kvm, stor og god størrelse!Gleder meg veldig til soverommene oppe blir ferdige, så vi slipper å dele rom med minsten i huset! Vi har nå

delt rom med han siden vi flyttet inn, og jeg merker det skal bli godt med en "voksen" sone igjen:)Tenkte hvertfall jeg skulle dele noen bilder med dere, så her kommer de ;


 Her står jeg i trappen opp til 2.etasje, og tar bildet inn. Som dere ser har ikke trappeoppgangen blitt pusset opp enda, men den tid kommer!Her står jeg i hjørnet hvor garderoben vil komme. Der hodegavlen står vil sengen bli plassert, og i det motsatte hjørnet ved vinduet vil det komme en lenestol og ett lite bord! Som dere ser har jeg også valgt å lage trevegg her inne, jeg får rett å slett ikke nok ;)Her står jeg i hjørnet hvor sminkebordet vil komme, helt til høyre i bildet kan dere skimte døren!På høyre side av døren vil det komme en hjørnegarderobe! Planen først var å brukte ettav de andre soverommene til walk-in closet, men siden rommet er så stort, vet jeg ikke helt hva jeg skulle brukt all plassen til, så da ble valget garderobe :)Det er i hjørnet ved vinduet og døren at lenestolen og bordet vil komme! En liten lesekrok på soverommet er alltid kos! :)I hjørnet til venstre i bildet, er der sminkebordet vil komme! Sjekk ut den tøffe slangeskinns tapeten a dere ;DSminkekroken!:)Dette er fargen jeg får for her inne. Hvertfall enn så lenge.. bytter jo smak annen hver uke ;)Ferdig resultat kommer når alt er ferdig!

Ha en fin dag, her skinner solen og den skal nytes til det fulle:D


PS; DIY hodegavl, kommer senere i dag!

Helle

6 kommentarer:

 1. Heisann! Nydelig hus dere pusser opp! Kan jeg spørre ha gulvet dere har lagt her heter? Var nydelig! klem Anette

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for fin kommentar : ) boksene er gamle og fra Kremmerhuset. Mulig noen fortsatt har..

  Spennende prosjekt dere driver med! Det må være helt fantastisk givende og kjekt (og slitsomt?) :-D

  Ha en fin dag,
  hilsen Silje : ))

  SvarSlett
 3. Hei!
  Hvilket treverk har du brukt på den ene veggen? Er akkuratt en slik farge jeg ser for meg at vi skal ha på soverommet. Har du behandlet det med noe spesielt?
  Denne bloggen må jeg bare følge videre. Mye inspirasjon. Jeg og samboeren har nettopp kjøpt et oppussingprosjekt ;) Lykke til videre!

  Hilsen Julie

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)

   Tusen takk, så hyggelig å høre:)

   Jeg har brukt ubehandlet rupanel som jeg har beiset med interiørbeisen til Jotun i fargen værbitt!:) Er veldig fornøyd altså, angrer ikke! Har en slik vegg i stuen også, elsker begge:)

   Slett
 4. det er sinnsykt fint, og jeg har lenge drømt om å pusse opp soverommet å nettopp ha en slik vegg:) likte veldig godt fargen du har brukt.. kan jeg spørre om hvilken farge du har brukt på de andre veggene? hva heter den?

  ida

  SvarSlett