mandag 4. februar 2013

Fornying i stua


I dag har stua fått ett strøk med maling. Jeg var veldig glad i de blå veggene, men trengte en fornying ( har jo tross alt bodd her 1 1/2 mnd nå..;).

Planen var egentlig å male med Pure & Original sin Potato Skin, men siden Edda hadde sendt meg feil farge, sa jeg meg fornøyd etter grunninga. Resultatet syntes jeg ble veldig bra, og fargen jeg har brukt er Mohair fra Jotun!:)

Siden den egentlig kun var til grunning brukte jeg bare en pensel som jeg tok sikksakk bevegelser med, dette ble i seg selv veldig tøft, og ga litt av samme struktur som med kalkmalingen til Pure & Original!

Helle

10 kommentarer:

 1. Hei,er sofaen din fra living? kan man vaske trekkene? eller sitter de fast;)? super fin stue:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :)

   Ja den er fra Living. Jeg har valgt å bestille med trekket som er i 100% Lin, så det kan ikke vaskes, men det er avtagbart, så man kan sende det på rens :))

   Slett
 2. Hei:)

  Jeg fant bloggen din på NIB - og digger stilen din! Leter rundt etter blogger med liknende stil, er så lei av alle disse "hvite". Herlig med litt ny inspirasjon som er nærmere den stilen jeg ønsker å skape i mitt hjem:) Gleder meg til å følge deg videre:)

  klem Jennifer // bittelillehuset

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :)

   Så hyggelig, tusen takk:D Ja, det er mye av det hvite rundt om i interiørland, morro når man finner noen som har liknende stil, enklere å finne inspirasjon fra det :)

   Slett
 3. Ååå, flott stue :)
  Nydelig og koselig!

  Ha en flott søndag.

  Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuusen takk:D :D Har blitt veldig fornøyd selv, så morro at andre liker det også :))

   Slett
 4. Så utrolig koselig stue du har! Stemningsfult og koselig ♡ Liker veldig godt kontrastene dine! Elsker lampen.
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld.
  Klem Caroline. Sjekk ut månedens utfordring på bloggen min :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:)) Ja, jeg er så glad i kontraster, syns de gjør så mye med! Får se om jeg rekker å være med på utfordringen din, vi er nemlig midt i utskiftning av peis selv:D

   Slett