søndag 16. juni 2013

Stuens forvandling gjennom 6 mnd!

Blir man noen gang fornøyd??


 Dette bildet er tatt rett etter at vi flyttet inn! Jeg var veldig fornøyd, og syns det var en bra base å bygge videre på, men som med alt annet så går det en viss tid før man blir lei og man trenger forandring...

Da var det inn i tenkeboksen...


.. og det endte med at den blå veggen måtte bort og vi malte over med Pure & Original kalkmaling, i fargen Potato Skin, hodeskallputen flyttet inn og gardiner kom opp...

 Så kom det en periode hvor jeg ikke ble fornøyd med none ting og prøvde meg frem uttallig ganger, uten hell! Man har alltid en visjon, men det er ikke alltid like lett å få ting til å bli slik man har sett for seg.. Slik er det hvertfall ofte for meg, og de fleste gangene finner jeg ikke de tingene jeg søker..

Men så...


 .."snublet" jeg over noen fantastiske puter i de fineste stoffer og mønstre, ett STORT fat på 70cm ble fylt opp med diverse stæsj, og VIPS ble jeg ett steg nærmere visjonen min! Hurra!

Dette er altså stuen vår i dag, og jeg er SUPER fornøyd! Jeg elsker kontraster (!!!), og føler at tv-stuen begynner å bli komplett. Treveggen, betongstrukturen, fargene, putene, mønstrene, gull, sølv, det grove mot det myke er alt med på å skape min egen versjon av ett hjem med ett etnisk preg!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar