søndag 13. januar 2013

Husets hjertet


I helgen har vi jobbet på rommet til minstemann, dette blir ett ordentlig gutterom hvor blå er hovedfargen. Hadde det vært opp til han hadde rommet vært en mix av alle regnbuenes farger, han vil nemlig ha ett regnbue rom.. hehe! Jeg syntes at barnerom skal være barnerom, MEN, det skal jo fortsatt være ett gjenomført, så derfor blir det til minstens store fortvilelse ikke noe regnbuerom denne gang. Rommet vil som sagt at blå som hovedfarge med innspill av grovt treverk, svarte og beige detaljer, samt noen overaskelser med noen av regnbuens farger. Satser på at mini blir fornøynd når det blir ferdig :)

Har ikke noe bilder av rommet sålangt ( kun dårlige mobilbilder, men det er kanskje ikke så interesant?), men det kommer så fort jeg finner laderen til kameraet! Jeg er en mester på å rote bort akkurat den.. ahhh..det er så kjipt!!


Men tilbake til overskriften! Tenkte jeg skulle vise noen få bilder av stuen. Dette er plassen vi, og sikkert mange andre bruker mesteparten av tiden. Derfor var jeg opptatt av at det skulle være ett varmt og lunt sted. Hva er vell bedre enn en stor myk sofa, med store myke dunfylte pynteputer og varme pledd nå som vinteren er her? Jeg er også avhengig av stearinlys..uansett om det er dag eller natt er alltid lysene tent. Stemningen og varmen fra stearinlys er det ikke noe annet som kan matche..KOS!


Myke puter, deilige skinn, stearinlys og ett hint av glam.. ja, det er meg:)


Slik så stuen ut dagen vi overtok huset! Det ser kanskje ikke så ille ut (?!), men tro meg..det var det!


Her var jeg i gang med maling av den grusomme gamle parketten! Fargen jeg har brukt heter Kalk fra Lady.


Jeg har alltid syntes at gamle orginale trevegger har hatt mye sjarm. Selvgølgelig fantes ikke dette i våres hus, så da var det tid for å improvisere!


Her er vi i gang med den blå delen av stua, fargen heter Hule og er fra Lady!


Endelig begynte møblene og komme i hus! For en deilig følelse og vite at man snart kan flytte inn!!


Spisestuen betaår av grovt møter mykt.. akkurat slik jeg liker det!


Her er stuen i dag! Jeg er kjempe fornøyd, og nyter det å endelig være på plass! Det er fortsatt noen små ting som mangler, men det kommer etterhvert som man bor seg inn:)


Bildet er tatt fra TV-stuen og opp mot spisestue. Til venstre for vitrineskapet er kjøkkenet og til høyre er gangen inn mot badet og kontoret.
Helle

2 kommentarer: